~semua cerita disini adalah cerita aku , alya dan aqil~

siapa aku ?
NUR SALIHAH BINTI NORDIN
ibu tunggal
bekerja di goverment sector bagi membesarkan 2 org cahaya mata

siapa alya ?
NUR ALYA SYAIRAH
anak perempuan aku yang kini berumur 7 tahun

siapa aqil
MUHAMMAD AQIL ANAQI
anak lelaki aku yang kini berumur 4 tahun

kebahagian aku kini hanya kami bertiga

hospital





oke ni mase 1st time aku kene warded , sbb nye aku kene gastrik awal bln februari 2012 .. igtkn preggy x kene gastrik , rupenye org yg preggy lg senang kene gastrik .. sakit x usah ckp lah ye .. sampai muntah hijau oke !!! 6 botol air masuk kt badan aku nie .. taubat dh aku ... lepas tu terus aku jage mkn .. siap masak dr umah lg ... :)



ni kali ke 2 warded , hujung bln fenruari k .. dlm sejarah .. sebulan 2 kali aku warded .. kali ni warded sbb hb aku rendah 8.9 .. doc kat klinik kesihatan dh mare btol ngan aku .. so dok wad masuk ubat iron 2 kali .. satu hari satu kali , so total aku dok kt wad 2 hari .. ubat tu dh le pedih bile masuk dlm badan , peh tu effect die bile dh masuk dlm bdn .. panas x terkate .. ko mandi le 10 kali pon tetap gak berpeluh .. bayangkn aku tido , abis basah baju hospital , kipas kt syiling x rase langsung pdhal atas kepale aky jerk tuu ...
taubat seh , terus mkn ubat iberet ngan mkn sayur hijau , selain tu aky byk mkn buah kiwi gak !!!

kenangan mengandung ank no 2 nie ... yg 1st dulu sekali je masuk spital , time nk bersalin je .. yg ni berkali2 ...

0 comments: